Crama Vinuri Constanta

Crama Constanta

Crama Vinuri Constanta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Crama Vinuri Constanta: Crama Constanta.

   “Tolanite” pe Podisul Oltinei, curgand de-a lungul malului drept al Dunarii, rodnice si generoase, Domeniile Ostrov, isi etaleaza rodul hranit de nisipul danubian, incantand ochii si sufletul romanilor, de secole.

   Cinstite in dansuri interpretate de tineri, incinsi cu corzile taiate in primavara din vita de vie ,pe pamantul stropit cu vinul din recolta anului, imbracati in frumosul strai popular dobrogean la “Arezanul viilor” (sarbatoarea recoltei), atat podgoriile cat si vinurile ostrovului dunarean, te desfata in culori, parfumuri si arome ametitoare.

   Domeniile Ostrov iti desavarsesc masa, transformand-o intr-un adevarat festin, cu prospetimea legumelor si savoarea fructelor din gradinile si livezile proprii.

Servicii

   Taramul mirific al Ostrovului a tainuit si a transmis din vechi timpuri o cultura a vitei-de-vie si a vinului, ce a fost readusa la viata de noii proprietari ai S.C. Ostrovit S.A.
Domeniile Ostrov sunt situate in sud-vestul judetului Constanta, de-a lungul malului drept al Dunarii, pe terasa superioara, avand o lungime de 30 de km. Expunerea dealurilor si luciul Dunarii confera culturii vitei-de-vie conditii foarte bune pentru ca strugurii sa ajunga la maturitate deplina si sa indeplineasca toate caracteristicile organoleptice si fizico-chimice, necesare obtinerii unor vinuri de inalta calitate.
 
   Actualii proprietari au reusit cu succes sa aduca plantatia viticola si tehnologia de vinificare la standarde europene, astfel ca drumul ce trebuie urmat pentru a realiza un vin de calitate superioara sa indeplineasca cele mai exigente conditii, imbutelierea vinului Domeniile Ostrov realizandu-se in cadrul cramei proprii. Vinurile obtinute in aceasta podgorie au particularitati de noblete si originalitate, care le confera o personalitate puternica si distinsa. Vinurile Domeniile Ostrov respecta si promoveaza cerintele de calitate ale Uniunii Europene. Calitatea superioara este garantata de Uniunea Europeana, prin certificarea ce atesta denumirea de origine controlata si indicatia geografica (D.O.C.-C.M.D. Oltina).

   Gama vinurilor Domeniile Ostrov prin larga sa varietate, poate satisface cele mai exigente gusturi, de aceea sloganul nostru este: "Vin...pentru tine!"