Crama Vinuri Dobra

Crama vinuri Dobra

Crama Vinuri Dobra reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Crama Vinuri Dobra: Crama vinuri Dobra.

Despre Noi

Dobra Wine
Crama vinuri | Producator vinuri Dobra
0261.413-779 / 0744-697.539

 crama vinuri dobra satu mare Vinul de Dobra, un vin cunoscut si apreciat de multi consumatori, pentru calitatile deosebite oferite de conditiile climatice si geografice ale zonei. Satul, este cunoscut pentru productia de struguri pe dealurile ce-l inconjoara, inca din anii 1500.

  Aceasta traditie a fost readusa la viata de Kallos Francisc si familia lui. In anul 2010, el a plantat pe dealurile Dobrei, nu mai putin de 150 hectare vita de vie, iar in 2012 si 2013, a mai crescut plantatia cu inca 140 hectare, avand in prezent 290 hectare plantatie tanara. Dintre soiurile plantate amintim: Feteasca Neagra, Riesling Italian, Merlot, Cabernet Sauvignon, Sauvignon blanc, pinot noir, cadarca, mustoasa de Maderat, tamaioasa romaneasca, muscat ottonel.

 Filosofia noastra este cat se poate de simpla. Vrem sa obtinem vinuri de calitate in Dobra, conform traditiei, dar cu tehnologie moderna, pentru ca oriunde in lume, vinurile noastre sa fie apreciate, iar noi sa fim mandri de denumirea Dobra Wine-Kallos.

  Pentru noi, cel mai important este calitatea strugurilor si al vinului obtinut. Vrem, ca toti cei care gusta vinurile noastre, sa poata confirma acest lucru. 2015 este primul an in care ne pregatim cu entusiasm maxim pentru culesul din toamna. Chiar daca plantatiile noastre sunt inca foarte tinere, si in 2013 au fost puternic afectate de grindina, avem speranta intr-o recolta de calitate pentru a putea obtine vinuri de calitate. 

  Am fost si suntem nevoiti sa investim in tehnologie, pentru ca strugurii de calitate sa fie primiti si prelucrati cu utilaje competitive pe piata moderna.

Produse

  • Baricat
  • Vinuri albe
  • Vinuri rose
  • Vinuri rosii
  • Vinuri de colectie