Crama Vinuri Ploiesti

Crama Ploiesti

Crama Vinuri Ploiesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Crama Vinuri Ploiesti: Crama Ploiesti.

Magazinul nostru și-a deschis porțile pentru ploieștenii dornici să încerce o băutură fină. Fie că este vorba despre un vin premium, un vin spumant, o șampanie franțuzească sau un whisky scoțian, magazinul nostru vă stă la dispoziție pentru a vă aduce produsele de top din gamele mai sus menționate. Indiferent dacă sunteți nou în lumea vinului sau unul dintre iubitorii licorii lui Bachus, casa de vinuri vă va oferi, cele mai bune băuturi, din gamele premium, de la cele mai importante crame autohtone și nu numai.

(Recaș, Segarcea, Lechința, Jidvei, Ştirbey, Aurelia Vişinescu.)

      Atunci când vreți să impresionați cu un cadou special, magazinul nostru vă va ajuta să faceți alegerea perfectă; cu singuranța o sticlă de vin de vinotecă, cu certificat de autenticitate nu va da niciodată greș. Momentele speciale pe care le trăiți trebuie sărbătorite cu o sticlă de șampanie pentru a le face de neuitat. Pentru o întâlnire de afaceri, o cină romantică sau un eveniment personal, noi vă vom sta la dispoziție pentru a vă oferi cele mai bune produse,  la cele mai bune prețuri.

      În plus, pentru a veni în ajutorul clienților noștri dragi, oferta pentru vinurile de indicație geografică (comercializate vrac) va face din petrecerea dumneavoastră, un eveniment memorabil pe care invitații cu siguranță nu-l vor uita niciodată.