Crama Vinuri Petrosani

Vinoteca Via

Crama Vinuri Petrosani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Crama Vinuri Petrosani: Vinoteca Via.

 

VIA - Restaurant si Vinoteca Petrosani
0730.643.500 / 0354.100.049

De ce VIA?

 Pentru ca exista o vie. Este via noastra, o ferma viticola, ecologica, certificata, de unde va aducem cu mare bucurie vinul casei.  Pentru ca vita de vie inseamna viata, continuitate, eternitate.  Restaurant si Vinoteca pentru ca bucatele alese pot fi savurate doar impreuna cu vinuri nobile vechi sau tinere si jucause, pentru ca restaurantul se imbina si se completeaza armonios cu vinoteca. Restaurantul VIΛ este localizat in centrul civic al municipiului Petrosani si va invita sa va bucurati de momente de relaxare intr-o locatie selecta, inconjurati de rafinament si eleganta in care bunul simt si armonia sunt la ele acasa.

 Te asteptam sa scriem impreuna o noua poveste, despre mancaruri rafinate si ambianta fermecatoare, despre vinuri vechi si tendinte oenologice noi, dar mai ales despre momentele deosebite despre care iti vei aminti cu drag.

Am incercat sa creem un loc in care sa te simti bine si sa te reintorci mereu cu drag, este in oras, dar totusi departe de nebunia urbana, clasic si totusi modern, cu stil si rafinament, cu o ambianta placuta si o servire ireprosabila, cu o bucatarie de la cea traditionala romaneasca, inclusiv preparate vanatoresti sau platouri cu branzeturi digestive, pana la sofisticata bucatarie franceza sau italiana, ce cuprinde preparate si bauturi deosebite, unice. Echipa noastra, aleasa cu mare grija, specializati si calificati, formam un colectiv unit, profesionisti de clasa, cu mare responsabilitate fata de cei care ne trec pragul. Va asteptam!

 

Servicii