Crama Vinuri Oradea

Crama Oradea

Crama Vinuri Oradea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Crama Vinuri Oradea: Crama Oradea.

Podgoria Santimreu se afla in judetul Bihor Comuna Salard. Intradevar aceasta ocupatie a familiei noastre se retrage de la strabunici ca si un fel de pasiune de pe  vremea aceia.

Dar in anul 1998 stiind ca SANTIMREU  potrivit asezari geografice, a solului deosebit si a vinurilor cunoscute, este cea mai renumita zona viticola din judetul Bihor,ne-am gandit sa deschidem o afacere, privind producerea si comercializarea vinului de SANTIMREU,din clipa aceia  pasiunea familiei  a devenit afacerea si activitatea  principala.

De la  inceput am  stiut ca in activitatea pe care dorim s-a o incepem, concurenta este foarte mare, fapt pentru care am fost constienti ca numai cu vinuri de inalta calitate putem intra si ramane pe piata, experienta cumulata de a lungul aniilor si calitatea vinului de Santimreu  ne-a incurajat la realizarea cu succes a afacerii.

La deschiderea primului magazin de desfacere din Oradea pe str Louis Pasteur (fosta str.Spitalului) interesul oamenilor  fata de vinurile noastre era mai mare decat la cea ce ne-am fi  asteptat.
Pe parcursul anilor am reusit sa facem cunoscut vinurile noastre  in tot judetul Bihor in tara si in strainatate sub numele de “VIN DE SANTIMREU CRAMA UR” In prezent avem 7 magazine de desfacere in judetul Bihor din care 5 la Oradea, 1 la Marghita si unul in Salonta.

In anul 2009 pentru marirea semnificativa a calitatii vinurilor noastre, am realizat  o invenstitie bazata pe utilaje vitivinicole performante, pentru  prelucrarea strugurilor, vase de inox pentru depozitarea vinului, autospeciala pentru transportarea strugurilor din plantatie la sectia de vinificare si o autospeciala pentru transportarea vinului in magazinele specializate proprii.Toate utilajele achizitionate corespund celor mai inalte standarde ale Uniunii Europene.
Pe langa achizitia utilajelor am reusit sa modernizam si spatiul de depozitare
Pentru a putea monta rezervoarele de inox cu capacitatea de 5.000 de litri/buc

In momentul de fata ne putem mandri cu cea mai mare podgorie viticola de 42ha din care 25ha o plantatie noua din anul 2012. Dispunem de o pivnita de 550 mp unde temperatura niciodata nu urca peste 12 grade C  si cu cea mai moderna sectie de vinificatie din judetul Bihor.