Crama Vinuri Oprisor

Crama Oprisor

Crama Vinuri Oprisor reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Crama Vinuri Oprisor: Crama Oprisor.

Pasiune pentru vin, de generatii
Ne plac povestile de succes
Pasiune, intuiţie, grijă pentru detalii, responsabilitate. Sunt cele patru ingrediente simple pe care Carl Reh, fondatorul Reh-Kendermann, le-a pus la baza afacerii sale cu vinuri, în 1920, într-o Germanie care se regăsea pe sine după un război devastator. Moştenirea lui e prezentă şi azi, după nouă decenii, compania devenind cel mai mare exportator de vinuri germane (şi una dintre cele mai mari din lume) şi reuşind să rămână, totodată, o afacere de familie, care pune preţ pe aceleaşi principii ca la început.
Trei generaţii, obsedate de valorile sădite de fondator, s-au succedat de la mica „societate comercială pentru struguri, must şi vin“ înfiinţată de Carl Reh pe valea Mosel şi până în ziua de azi. Trei generaţii în care tehnologia cea mai modernă şi cercetarea ştiinţifică au fost permanent integrate valorilor iniţiale. Astăzi, când cramele Reh-Kendermann transformă în vinuri strugurii din cele mai bune regiuni viticole ale Germaniei, niciun alt producător nu a acumulat, de-a lungul anilor, atâtea recunoaşteri internaţionale. Mica afacere a „patriarhului“ Carl Reh a devenit între timp un „jucător global“: nu doar cel mai important exportator al vinurilor germane în întreaga lume, ci şi cel mai mare importator de vinuri străine în Germania.

În 1995, Reh-Kendermann a făcut în România şi primul pas pentru extinderea spre Europa de Est, prin cumpărarea unei crame la Oprişor (Mehedinţi) şi apoi prin replantarea a 250 de hectare de viţă de vie într-una dintre cele mai bune regiuni viticole din această parte a lumii.