Crama Vinuri Bucuresti-Sector 1

Crama Sector 1

Crama Vinuri Bucuresti-Sector 1 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Crama Vinuri Bucuresti-Sector 1: Crama Sector 1.

Totul a inceput cu un magazin specializat in vinuri, deschis in urma cu aproape 4 ani in Bucuresti. Acesta s-a dezvoltat, a satisfacut cererile a mii de clienti din capitala, tara si chiar strainatate. Firesc, a aparut si componenta online in urma extinderii numarului de furnizori si a gamei de produse dar si pentru a usura experienta de cumparare. Tot excelenta experientei, dar de aceasta data a gustului, ne-a facut sa ne extindem incepand cu anul 2013 printr-un spatiu amplasat ultracentral, in Piata Romana,  rios Bar & Showroom, loc de degustari, savurari si “Good Time”!

        In acest moment va oferim peste 2000 de produse, vinuri , distilate,  bere sau sucuri naturale, capabile sa satisfaca orice gust sau se potriveasca oricarei situatii, toate gata sa fie livrate direct la usa dumneavoastra sau a partenerilor, pregatite sa dea savoare oricarui eveniment, singure sau acompaniate de expertiza si sarmul specialistilor nostri.