Crama Vinuri Brasov

CRAMA TAKACS SRL

Crama Vinuri Brasov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Crama Vinuri Brasov: CRAMA TAKACS SRL.

Despre Noi

crama takacs

Numele companiei: CRAMA TAKACS SRL

Adresă cramă: Str. Protopop Iosif Pop, Nr. 2, Loc. Aiud, Jud. Alba

Anul înfiinţării: 2008

Poziţionare: Aiud, Jud. Alba

DOC Aiud

Numar de hectare: 22 Ha

Litri de vin îmbuteliaţi anual: 60 000 L

Proprietar: Takacs Eszter și Takacs Attila

Vinificatori: Takacs Attila

Branduri de vin: CRAMA TAKACS

Soiuri de struguri:  Riesling de Rhin, Riesling Italian, Gewurztraminer, Muscat Ottonel, Sauvignon Blanc, Chardonnay, Pinot Gris, Merlot, Shyraz, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir, Fetească neagră și Fetească Albă

crama_vinrui_aiud 

Scurtă descriere a cramei:

Crama a fost înființată în 2008 din dorința de a duce mai departe tradiţia vini-viticolă a podgoriei și pentru a reînvigora frumusețea acestei zone printr-o plantație nouă, unică de altfel ca și așezare în centru Transilvaniei. Zona viticolă Ciumbrud și Sâncrai aparține Podgoriei Aiud și este considerat comoara podgoriilor Transilvaniei.

crama vinuri aiud

Via noastră se întinde pe 22 hectare, din care 19 hectare plantație tânără aflată în diverse stadii de dezvoltare, iar restul suprafeței este în proces de replantare. Crama s-a dezvoltat treptat și în mod constant, primele investiții s-au făcut în achiziționarea de echipamente de vinificație și îmbuteliere, iar anul 2015 a adus un nou capitol în viața cramei când am început investiția în podgorie, prin replantarea sistematică a viei și achiziționare de teren; însă munca de dezvoltare nu s-a încheiat aici, întrucât în viitorul apropiat ne dorim construirea unei crame noi cu o capacitate de 140.000 litri.

crama aiud

Crama dispune de o vinotecă, magazin de prezentare, precum și o sală degustare pentru primirea oaspeților, mobilata rustic și împodobită cu diplomele cucerite la concursurile de vinuri.

Dacă vă place natura, ciclismul și vinul bun, vă invităm împreună cu prietenii, familia sau colegii de muncă la Crama Takacs, unde putem împărtășii și trăi împreună o experiență frumoasă în lumea vinului și al naturii. Oenoturismul / enoturismul sau turismul viticol este o ramură în dezvoltare a turismului din Aiud, iar Crama Takacs este parte și promotor al acestui proiect. Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați la numerele afișate pe pagina sau accesând pagina noastră electronică.

Persoana de contact/date de contact:

Takacs Attila
Tel: +40 762 207 490

Contact:
office e-mail:
 office@takacspince.ro

Magazin, prezentari si comenzi: cramatakacs@gmail.com

tel: 0755 094 551Florea Mihael

www.facebook.com/cramatakacsaiud

Website: www.takacspince.ro

vinuri aiud

vinuri aiud

Galerie foto